Пътник е потрошил колата на наглеца, затапил спирка снощи, заради "Ти ли ще ми кажеш бе, селянин?"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:03 / 11.11.2015
11757
Валентин Цветков, шофьорът на автобус номер 4 от снощния инцидент, се свърза тази сутрин с Plovdiv24.bg, за да внесе яснота относно снощния инцидент. 

"Колегите ви от агенция БГНЕС, които публикуваха информацията, не са съвсем точни. Ето какво се случи. Малко след 19,20 часа снощи приближих към спирката на Мебелна къща в посока "Тракия".

Там обаче имаше паркирали две коли и аз бях принуден да спра преди нея. Тогава се качи един мъж, който се ядосваше как може да се паркира вътре в самата спирка. 

Обясних му, че те пречат както на пътниците, така и на мен като шофьор. Потеглих. Тогава той ми каза: "Спри!" и аз помислих, че нещо се е случило. Отворих вратата и мъжът попита онзи защо е спрял така. А той му отвърна: "Ти ли ще ми кажеш бе, селянин???".

Тогава пътникът слезе и започна да рита едната кола, чийто водач бе вътре, докато чакал жена си да пазарува. Счупи му страничното стъкло. Настана суматоха. Имаше грозни и нелицеприятни жестове.

Затворих вратите, за да предотвратя последващ инцидент. Водачът на пострадалата кола извика полиция, а той заедно с жената застанаха пред автобуса. Дори започна да блъска предното стъкло на рейса, а аз му обясних, че автобусът не му е виновен.

Униформените дойдоха и ни разпитаха какво се е случило. В автобуса имаше хора, които станаха свидетели на всичко това", обясни за читателите на сайта ни водачът на автобуса.

Виж коментарите (15)

Още по темата (3):
11.11.2015 Пътничка в автобуса: Шофьорът на пострадалата кола е мутра! С жена му ритаха автобуса грозно!
11.11.2015 Полицията пак изуми: Арестува агресивния пътник, а наглецът се размина дори без глоба!
10.11.2015 Шофьор на рейс потроши колата на нахалник, затапил спирка в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).