Пътничка в градския транспорт: Почувствах се унизена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
07:05 / 25.05.2012
14003
"Пиша ви, за да се оплача от непоносимото отношение към гражданите в масовия градския транспорт" - това е част от поредното писмо, което получаваме на редакционната поща на Plovdiv24.bg, свързано с тази станала проблемна в последните години тематика. Вижте целия сигнал, който Антоанета Божинова ни изпрати, а случая оставяме като повечето подобни такива без коментар.

"Възмутена съм и ядосана от отношението на шофьора и кондукторката по линия №4 с регистрационен номер РВ 9564. На 16 май сутринта около 9 часа се опитах да се кача на същия този автобус от спирка в "Тракия". Използвам думата "опитах", защото да се качиш се оказа трудно.

Тичайки срещу рейса, в опита си да се кача на него, видях само как шофьорът ме гледа и се смее. В момента, в който стигнах отворената врата, тя се затвори пред носа ми и автобусът потегли. Не отдадох голямо значение на случая, защото тези ежедневни подигравки с пътниците са нещо нормално в градския транспорт. 

Днес обаче се качих на същия автобус от последна спирка на новата сграда на ПУ "Паисий Хилендарски" и кондукторката дойде и най-грубо ми се развика, че музиката, която слушам чрез слушалките на телефона ми, се била чувала. Почувствах се унизена. Смятам се за културен човек и за мен не е нормално в рейс да ми бъде правена забележка за музиката, която слушам чрез слушалки, особено ако в същия този автобус шофьорът говори по телефона, докато превозва пътници. Сигурна съм, че има далеч по-фрапантни случаи от моя, но наистина смятам, че когато човек плаща за услуга, то тази услуга трябва да е на ниво".


Виж коментарите (35)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).