Пътничка се шокира в автобус на градския транспорт в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (12)
09:06 / 28.10.2016
12360
Редовна читателка на Plovdiv24.bg изпрати сигнал до нашата медия, но и до фирмата-превозвач. Какъв е поводът?

Здравейте, много съм възмутена от шофьора на автобус 17. Направих грешката вчера да се кача във въпросния с рег. номер РВ 8512 АВ от спирката зад Община "Южен" и още при тръгването ми направи впечатление, че контролата се изказваше меко казано грубо относно слизащи пътници от автобуса и нещо обсъждаха с шофьора на доста висок и нецензурен език. 

Определено това не беше адекватно държане. На светофара, който е на кръстовището на бул. "Вапцаров" с ул. "Пере Тошев", шофьорът мина на напълно червена светлина, останалите, които бяха на зелено, просто спряха да го изчакат. 

На спирката, където имаше пътници, които доста време са чакали автобуса, шофьорът реши да не спира. Отвътре му казахме, че има хора на спирката, която вече беше подминал и да спре, е спря! Ама след това започна една разправия и водачът се държа невъзможно.

На въпроса: "Защо не спряхте на спирката?". Отговорът дословно беше: "Ама вие ли ще ми казвате на кои спирки да спирам, където искам аз, там ще спирам".

А на въпроса за червения светофар, отговорът беше подобно абсурден: "Вие ли ще ми казвате дали мога да минавам на червен светофар?". Часът беше 17:23.

Все още се надявам, че в тази фирма има хора, които са отговорни за живота на пътниците в автобуса! Все още се надявам че Общината контролира фирмите, които возят пловдичани!

Все още се надявам, че гражданското общество трябва да контролира спазването на правила и закони! Аз редовно плащам своите данъци към Община Пловдив и се надявам да се вземат нужните мерки от фирмата-превозвач тази ситуация да не се повтаря! Моля!!!

В 17:23 ч. автобусът се намираше на бул. "Вапцаров" на последната спирка преди зала "Олимпиада". А на огледалото за задно виждане се вижда и въпросният шофьор, който със сигурност не е гордост за фирмата.

Виж коментарите (12)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).