Пуснаха комбинирани билети за "Пловдив Джаз Фест"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:05 / 30.10.2015
1394
В отговор на множеството получени запитвания за комбинирани билети за "Пловдив Джаз Фест", организаторите на събитието пуснаха в продажба ограничено количество такива билети на специална цена. 

Пропуските позволяват на закупилите ги да присъстват на всички големи концерти в залата на Дома на културата "Борис Христов" от 2 до 6 ноември. 

Комбинираните билети вече са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на фестивала в Пловдив, на цена от 99 лв. До началото на фестивала остават броени дни. 

От 2 до 6 ноември ни очаква седмица, посветена на джаза във всичките му форми. Кърт Елинг, Виктория Толстой и Якоб Карлсон, и Росалия де Соуса са чуждестранните гости на фестивала. Събитието ни среща и с цвета на българския джаз - от инструменталната вечер на 3 ноември с JP3 и "Октет Пловдив", която ще бъде открита от хор "Детска китка", през концерта на Белослава, Хилда Казасян, Андрония Попова-Рони и Мирослава Кацарова ден по-късно, до гиговете на Southwick, триото Pavel, SkilleR & Logozarov и проекта Brazil Acoustic. 

Сред съпътстващите събития по време на Пловдив Джаз Фест са изложбата "Джаз формат", срещата с писатели "Думи върху звуци" и публичната лекция и майсторски клас на германската специалистка по работа с гласа Анете Гьорес.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).