Пускат автобус номер 5 до края на месеца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 03.01.2008
2485
Днес бе проведена среща между зам.-кмета ген. Димитър Цветков, директора на ОП „Организация и контрол на транспорта" Вичо Кузов и превозвачите от градския транспорт в Пловдив, на която е обсъдена ситуацията с движението на автобусите в зимната обстановка. Превозвачите са информирали, че днес колите им се движат нормално и без затруднения. Обсъдено е и влизането до края на месец януари на нови автобуси по линиите на „Градски транспорт", в момента колите се намират в София. Генерал Цветков е получил уверението, че до края на месеца автобус номер пет, който ще замести тролейбусната линия със същия номер, ще бъде пуснат в експлоатация от „Градски транспорт". Маршрутът вече ще минава и през квартал „Изгрев".

На срещата е бил поканен да присъства и представител на фирма "Елиза 1999", която е концесионер на спирките на масовия градския транспорт. Общинската управа е смятала да настоява пред тях да ускорят поставянето на нови спирки, което се точи с години. Шефовете на фирмата обаче са в чужбина и не са могли да присъстват.

Относно получения сигнал за липсата на декларации за доход в бюрата за издаване на картите за пътуване в градския транспорт, след проверката на ген. Цветков стана ясно, че днес са доставени 2000 декларации, а са продадени 1300 карти. Оказва се, че хората вземат по повече от една декларация за познати и приятели и за това в едно от бюрата декларациите са свършили. Издаването на картите върви нормално. Кметът на Пловдив Славчо Атанасов днес припомни, че старите карти важат до края на месец януари. 

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).