Първи подробности за екшъна в паспортното на Четвърто РУ

Автор: Георги Василев
Коментари (2)
16:46 / 28.02.2020
19227
Изплуваха подробности около екшъна, който се разигра в сряда в паспортната служба на Четвърто РУ, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Около 9:30 часа нарушителят, който има и предходни осъждания, отишъл в сградата на улица "Петко Д. Петков“, за да получи изготвена лична карта. Мъжът поискал да получи документа си, но служителката зад гишето забелязала, че срещу него е издадено наказателно постановление и му е наложена глоба за това, че е изгубил предходния си личен документ.

Жената учтиво го попитала дали носи платежно нареждане, с което да удостовери заплащането на глобата, като му обяснила, че ще получи картата си едва след като се установи, че санкцията е заплатена.

Това подразнило нарушителя и той започнал да обижда на висок тон служителките, като отправил спрямо тях репликата: "Дай си ми личната карта, да не се разправяме“. След като изрекъл това, нарушителят излязъл.

Завърнал след около 5 минути, като отново се разкрещял и започнал да обижда служителките. Едновременно с това, започнал да удря силно по служебната врата на сектора и да се опитва да премине през нея, с цел да се саморазправи със дамите.

Докато едната от служителките държала вратата, а нейната колежка сигнализирала на дежурния пост в районното управление. Незабавно се отзовали трима униформени. Те се опитали да усмирят нарушителя, но това допълнително го агресирало и той започнал бурно и с всички сили да оказва физическа съпротива. Впоследствие, полицейските служители успели да го усмирят и той бил задържан за 24 часа по реда на ЗМВР.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).