Проф. Моллов: Дано един ден наши студенти да управляват компании като Nestle и Coca-Cola

Автор: Гено Петров
Коментари (0)
12:39 / 05.10.2020
3445
Университетът по хранителни технологии  откри новата академична 2020/2021 година днес, 5 октомври 2020 г.  Гости на тържеството бяха министърът на туризма Марияна Николова, Дани Каназирева, областен управител на Пловдив и Здравко Димитров, кмет на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Реч изнесе и ректора на УХТ-Пловдив проф. д-р Пламен Моллов. Ето какво каза той:

"За мен е чест в международния ден на учителите да открия новата учебна година в УХТ. Моето послание като ректор е да предадем най-важния урок на нашите студенти - този по житейска и професионална почтеност. Може да не сме създали брандове като Nestle и Coca-Cola, но ще се радвам нашите студенти един ден да управляват такива компании."

"2020 е година с най-много предизвикателства. Част от лекционните курсове ще са провеждат електронно, а часовете по упражнения присъствено, в подходящо за студентите време. Всеки първокурсник ще получава и персонален таблет за ползване през целия период на обучение."

Вижте повече във видеото.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако днес сте решили да ходите за чорапи в Турция, не ходете!
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Бойко Борисов и Цвета Караянчева оглавиха листите на ГЕРБ-СДС за ...
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).