Продължава безумното отношение на шофьорите от градския транспорт към пътниците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
08:45 / 20.03.2011
9030
Отново за неволите в градския транспорт ни пише читател на Plovdiv24.bg.

"Бях свидетел на поредната простотия на шофьорите в
градския транспорт. Автобусът беше по линия 26, посока "Изгрев". "Любезният" шофьор през цялото време чоплеше семки, докато шофира и явно заради хубавото време беше доста развълнуван. Засили се страшно бързо, за да
хване зелената светлина на светофара на моста до Шел-Марица, но не успя, при което наби много рязко спирачки и две жени на видима възраст около 75-80 години се спасиха от падане буквално на късмет", описва ни случаят читателят. 

Според него, малко след това същите две жени са искали да слязат от предната врата, но "любезният" шофьор им е посочил какво пише на вратата отгоре, а именно, че е само за качване. Възрастните жени са нямали друг избор, освен да слезнат от задната врата на автобуса.

"Арогантното държание на шофьора в комбинация с абсолютната липса на възпитание и морал е направо безумно. Как може да накараш толкова възрастен човек да обикаля целия рейс", възмущава се читателят ни и продължава: "Наистина пише, че предната вратата е за качващи се, но
всеки нормален човек знае, че има едни морални и етични норми, чрез които трябва да се досети, че за бременни жени, инвалиди и доста стари, трудноподвижни хора, се правят изключения". 

На фона на всички оплаквания, които постъпват в нашата редакция, от които е очевидно, че проблемите в Градския транспорт на Пловдив са много и явно все още нерешени, екипът на Plovdiv24.bg. недоумява, как е възможно превозвачите да искат увеличение на цената на билетите и преференциалните карти за пътуване в града. 

Виж коментарите (44)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).