Продават изгодно бизнес имоти в зеленото сърце на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:21 / 11.08.2018
10149
"Магазин за Нов Дом“ предлага ексклузивно атрактивни имоти в зеленото сърце на Пловдив - квартал "Христо Смирненски“. Офертата включва общежитие със 17 студиа, както и помещения, подходящи за фитнес зала, фризьорски салон и ресторант в напълно завършения жилищен комплекс "Кишинев“.

"Имотът е атрактивен за инвеститорите заради стратегическата си локация с бърз достъп до бурно развиващите се индустриални зони около града. Компаниите в тях постоянно привличат нови работници извън Пловдив, поради което общежитието дава възможност за позиционирането на тези хора - евтино и без много разходи за работодателите им“, уточняват от "Магазин за Нов Дом“. Общежитието - с обща площ от 1139.25 кв. м - предлага 17 студиа от 18 до 44 кв. м, всяко със собствен санитарен възел. Обектът е подходящ за общ мениджмънт и охрана с цел оптимизиране на разходите и сигурност.

Другият вариант е студиата, които в момента са на шпакловка и замазка, да се адаптират за нуждите на младите студенти, идващи да учат в града от цял свят. Локацията на ул. "Рая“ №8, където се оформя един нов жилищен квартал, е изключително подходяща за това. Мястото е спокойно и уникално, близо е до болниците - УМБАЛ "Св. Георги“ и СБЛАГ "Селена“. То е само на три минути пеша от Гребния канал на Пловдив и заобикалящата го гора.

Атрактивната оферта включва още помещения на партера и сутерена, подходящи за фитнес зала, фризьорски салон и ресторант, които чудесно се вписват в целия новостроящ се жилищен квартал наоколо.

"Магазин за Нов Дом“ е "магазинът“ за имоти, който продава директно от инвеститора, без комисиона от купувача. Извършва сделки по покупко-продажби и наеми на жилищни и нежилищни (промишлени, търговски и офисни) имоти - само ново строителство.

За огледи и повече информация:

"Магазин За Нов Дом“.

Тел. 032/203030

Email: office@zanovdom.com

www.zanovdom.com

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).