Проблемът с дупките в "Северен" стои, тротоарите до Панаира не са възстановени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:51 / 09.08.2011
4442
Проблемът с дупките в "Северен", е прекалено голям, алармира днес зам.-кмета на района Ангел Ангелов, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Припомняме, че с решение на ОбС Пловдив, приходите на 6-те кметства на града, които те използваха и за запълване на дупките в районите си, бяха отнети на 100% с опцията, това вече да бъде правено от новосформирано общинско предприятие.

"До момента, в района са запълнени дупки единствено и само на обръщалото на автобусите до новата сграда на ПУ-то. За сравнение, по това време през миналата година, бяхме запълнили повече от 80 % от съществуващите дупки в "Северен", коментира още Ангелов.

Той напомни също, че преди няколко месеца от кметството на района обърнаха специално внимание на тротоарите по вече довършената отсечката на бул."България"-от колелото на Панаира до моста на Адата. 

"Те бяха извадени и разрушени по повод на строителните работи, които се извършваха там. Многократно сме писали писма до Голяма община, но ефект от това няма и никой все още не е възстановил тротоарната настилка в отсечката вече почти 5 месеца", поясни Ангелов. 

Стана ясно, че всекидневно в кметството на "Северен" се получават жалби и сигнали от граждани, опитващи се да преминат по този, както го определи зам.-кметът на района,  "опасен" участък от пътя. 

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).