Привършват билетите за The Dire Straits Experience в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:24 / 01.12.2016
4284
Броени дни ни делят от концертите, на които българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits. Концертите в София - зала 1 на НДК и Пловдив - зала Колодрума са съответно на 2 и 3 декември.

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts и "Булстрад Арена Мениджмънт" пуснаха в продажба втори балкон.

Билетите са на цена 40 лева и са в продажба от днес, 30 ноември. Все още има налични билети за концерта на 3 декември в Пловдив - зала Колодрум - от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположението в залата. Те могат да бъдат закупени от касата пред общината.

Преди двете дати у нас, дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компания минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия.

В залите в София и Пловдив няма да се допускат внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. 

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК и зала Колодрума в Пловдив. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува успешно за пръв път у нас с дата в Русе.

Концертите в София и Пловдив са с начален час 20 часа, а вратите отварят в 19 часа!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...
Излязоха данни за заплатите в Пловдив и областта
Вандали са опетнили красивите мозайки пред ДКЦ-V в "Тракия"
Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възс...
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).