Прикриваният от пловдивски полицай за убийство на пешеходна пътека се оказа от обкръжението на Преслава!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
15:55 / 30.04.2015
38059
Човек от обкръжението на фолк дивата Преслава е замесен в случая с прикритото убийство на пешеходна пътека в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Въпросният млад мъж днес се яви в съда, където се гледаше мярката му за неотклонение.

Хронологията:

Представяме ви интересния сигнал, който се получи на редакционния ин мейл днес. Той е във връзка с арестите в КАТ Пловдив, за които вече ви информирахме през настоящата седмица. За какво по-точно става дума? Публикуваме го без редакторска намеса:

Здравейте, пиша ви по повод статията "Обвиниха полицай от КАТ Пловдив в прикриване на шофьор, убил човек на пешеходна пътека" от 28.04.2015 г.

Искам да споделя с вас някои подробности около лицата, замесени в случая, които биха заинтригували, вас и читателите ви.

Във вашата статия се споменават само инициалите на шофьора убиец И.С. и човека който е поел неговата вина Б.Т.

Първият това е лицето Иван Саравски. Той работи като озвучител на фолк певицата Преслава и неин личен шофьор, а също е съсобственик на един от известните пловдивски балети "Амнезия".

Именно поради естеството на работата му постоянно да е на път, предполагам, че се е решил на този ход да заблуди органите на реда и да склони Б.Т. да поеме неговата вина, срещу определено заплащане предполагам. 

От друга страна Б.Т. това е лицето Борислав Ташев. 

Двамата мъже се падат баджанаци, тоест живеят на семейни начала с две сестри Виктория и Марина Карушкови. Оттук насетне сами си направете изводи.

Аудито модел А3 сиво на цвят, което е станало инструмент на престъплението, е собственост на Иван или Виктория, не зная със сигурност.

Ще попитате защо го правя? Искам правдата да възтържествува. Опасявам се, че Иван Саравски има доста връзки и дори и сега пак ще се потулят нещата.

Нека всички негови познати да разберат с какъв човек са имали контакт, способен да убие човек и да продължи след това да живее нормално. 


Ако влезете в профила му, ще видите последната му снимка, направена на 26 април от Бачковския манастир. Как такива хора смеят да влязат в църквата изобщо? 

Оставям ви да прецените сами дали може да изнесете истината. Благодаря за вниманието и лек ден.


Прокуратурата:

Днес от 15.30 часа в 10 зала на Пловдивския окръжен съд се гледа искането на Окръжна прокуратура за вземане на мерки за неотклонение "задържане под стража" по отношение Иван Саравски, Костадин И. и Сергей Д.

На Иван Саравски е повдигнато обвинение за това, че на 06.12.2014 г. в гр.Пловдив, при управление на моторно превозно средство - "Ауди", модел А3, е нарушил правилата за движение и по непредпазливост е причинил смърт на Петко Петков, на 84 години, като деянието е извършено на пешеходна пътека и деецът е избягал от местопроизшествието. 

На Костадин И. - полицейски служител при сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР Пловдив - за това, че:

- на 06.12.2014 г. в Пловдив, като полицейски орган е спомогнал на лице, извършило престъпление /И.С./, да избегне наказателно преследване, без да се е споразумял с това лице, преди да е извършило самото престъпление.

- е придобил и до 27.04.2015 г. в Пловдив е държал боеприпаси за огнестрелни оръжия - над 100 патрона, без да има за това надлежно разрешително 

- в периода от февруари 2015 г. до април 2015 г. в Пловдив, като извършител, в съучастие със Сергей Д. - като помагач, в качеството си на длъжностно лице - полицай в сектор ПП при ОД МВР Пловдив, е използвал служебното си положение, за да набави за себе си и за другиго противозаконна облага.

На Сергей Д. е повдигнато обвинение за това, че умишлено е улеснил полицейския служител Костадин И. да използва своето служебно положение, за набавяне на противозаконни облаги.


Виж коментарите (38)

Още по темата (20):
04.12.2018 Разпитаха лекарите от ПТП-то, причинено от шофьора на Преслава в Пловдив
13.11.2018 Нови интересни подробности около ПТП-то със загинал в Пловдив, за което е обвинен шофьорът на Преслава
15.10.2018 Странни неща се случват около делото срещу шофьора на Преслава и пловдивските катаджии
21.09.2018 Отложиха делото срещу шофьора на Преслава и катаджиите със скандален
мотив!
27.06.2018 Шофьорът на Преслава на мушката на съда в Пловдив
12.06.2017 Осъдиха задържаните при акцията срещу КАТ Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).