Премиерът Сергей Станишев ще открие в Пловдив първата среща по 7-те оперативни програми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 16.04.2007
751
Министър-председателят Сергей Станишев ще открие в 13 ч. в зала "Москва" на Новотел "Пловдив" първата дискусия от поредицата срещи, които правителството организира в 6-те региона на планиране, съобщиха от правителствената информационна служба. На срещите ще бъдат обсъдени оперативните програми „Транспорт", „Регионално развитие", "Околна среда", "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", "Развитие на човешките ресурси", „Административен капацитет" и „Техническа помощ", които са за периода 2007-2013 г. В срещата ще участват и министрите, управляващи 7-те оперативни програми.

Информационната кампания е насочена към бизнеса, местните власти, неправителствените организации и медиите за разясняване на целия механизъм за кандидатстване с проекти по оперативните програми.

На 25 април е дискусията във Велико Търново, на 2 май - във Враца, 10 май - София, 14 май - Бургас, 15 май - Варна. Срещите са част от кампанията на Министерството на финансите "Бъдете активни". Информацията е на агенция "Фокус".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).