Предупредиха всички наши мургави и бели събратя, решили да веселят "маалата"

Автор: Васил Динев
Коментари (3)
14:40 / 01.08.2019
10077
В Пловдив днес Валери Симеонов коментира закона за шума, предаде репортер на Plovdiv24.bg: "Законът вече е в действие. Разпоредбите на полицията от миналата седмица са факт - как да се реагира във всеки един случай. как да се правят писмени разпореждания и т.н. Документацията се движи от министерството на вътрешните работи към районните управления.

Ясно е как трябва да се действа - незабавно прекратяване на звука, запечатване на заведението за 3 дни при отказ, изземване на уредбите на всички наши мургави и бели събратя, които са решили да веселят "маалата", изкарвайки тонколони на улицата. Всичко това вече е факт.

Миналата седмица се занимавах със сигнали от район "Северен" в Пловдив. С тогавашния шеф на ОД МВР Атанас Илков отработихме въпроса брилянтно и още в 22,30 часа патакламата бе преустановена. Надявам се и с новия началник на пловдивската полиция да работим толкова успешно".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).