Празник в район "Източен" за седмицата на мобилността

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:32 / 17.09.2016
1701
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Децата от Основно училище "Васил Левски" поставиха началото на проявите в район "Източен" по повод Европейската седмица на мобилността . Те показаха изключителни умения за безопасно поведение на пътя с велосипеди, ролери, скейтбордове и като пешеходци на специализираната площадка по безопасно движение в двора на училището и заслужено получиха адмирации на гостите си, сред които районният кмет Николай Чунчуков, Николай Киров - зам.-кмет, Стефка Симеонова- гл. експерт "Образование", много директори и учители от детските и учебни заведения. Като окуражителен фон се изявиха мажоретките на училището и групата по модерен балет. 

Директорът на училището Гергана Витева пожела на децата да използват площадката по безопасно движение ежедневно, за да се упражняват в безопасно поведение на пътя. 

Кметът на район "Източен" Николай Чунчуков остана възхитен от организацията на проявата, уменията на децата и труда, положен от преподавателите. Той изненада учителя Димитър Мешев, който подготви децата за демонстрацията на площадката по безопасно движение, с подарък великолепен велосипед, като му пожела много здраве и амбиция през новата учебна година и хъс, с който да води децата напред. 

Проявите в район "Източен" ще продължат във всички детски градини и училища, като част от тях са в понеделник от 10 часа в детска градина "Наталия" и вторник от 10.30 ч. в детска градина "Щастливо детство".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фирма, регистрирана в Пловдив попадна в черния списък на САЩ
Първото училище в България, което въвежда предмета "Космически на...
Напусна ни кукловодът от Цар-Симеоновата градина
В Пловдив увеличиха присъдата на убиеца от офиса за бързи кредити...
Полицията спипа множество шофьори в нарушения
Затварят още една улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).