Пожарникари спасиха заключило се в дома си двегодишно дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:37 / 20.06.2014
5238
Спасители от аварийния отряд на пловдивската пожарна извадиха заключило се в дома си двегодишно момченце. Зрелищната акция се разигра по обед в блок на бул. "Източен" №14, срещу пивоварната фабрика, до детска ясла "Веселушка".

Родителите излезли за минути от апартамента, за да изхвърлят отпадъците и да напазаруват бързо. За зла участ веднага след тях малкото дете "щракнало" автоматичното резе на модерната блиндирана врата, което обаче се отваря само отвътре, разказа притесненият баща, докато чакаше помощ. 

По думите му, невръстният малчуган вероятно е направил това, което е виждал от родителите си, но тъй като е твърде малък, не е можел да отключи обратно.

За броени минути на мястото пристигна специализираният спасителен автомобил с дълга подвижна стълба, по която един пожарникар сръчно се изкатери до третия етаж и се промъкна през тясно прозорче на остъклената тераса. Детето се е разминало само с уплаха, каза бащата. Засега не е ясно дали родителите ще бъдат санкционирани заради проявеното нехайство.

Източник: радио "Пловдив"


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).