Появи се скандално видео от инцидента в Строителния техникум

Автор: Силвия Станева
Коментари (10)
12:52 / 26.01.2020
35053
Появи се видео от инцидента в пловдивски техникум. Както Plovdiv24.bg първи информира, ученик от ПГАСГ" Арх. Камен Петков" в Пловдив е със счупена ръка след като в петък 24.01 е станал участник в инцидент.  За инцидента се заговори, след като майката на пострадалото момче написа своята версия във фейсбук. 

"В петък - 24.01.2020 г. в 11.00ч. ми звъни моят голям син- Георги. Притеснен го усещам и има защо. Казва ми да отида бързо до училището( ПГАСГ" Арх. Камен Петков" - Пловдив ) , че е станал инцидент с него. Предполага, че му е счупена ръката. Стават такива неща. Отивам, посрещат ме директор, класна и т.н. Уверяват ме , че е инцидент. Две момчета - Атанас и Мирослав се надскачат и помолили Георги да скочи и той, че е висок, за да разберат колко високо може да скочи. 

Моят син е възпитан, скромен, не е агресивен и е научен да прави добро. Никога няма да обиди някой, а още по- малко да го нарани. Затова наивно и безрезервно скача.

Когато е в най - високата точка му ритат краката с такава злоба, че прави почти шпагат и се приземява удряйки главата, опашката и най- вече ръката. С цялата си тежест се приземява на ръката. Измества се ставата на китката и се чупи. Наложи се операция по спешност с пълна упойка и два пирона. Пак с упойка ще се махат след месец, живот и здраве. Изключват единия от училище - Атанас, а Миро е ритнал по- силно и злобно. Разбирам, че не е инцидент, а предварително замислен план, защото има направени клипчета. Как се правят случайно клипчета на падащ човек? Това може да е детето на всеки. Тези абсолютно лишени от мисъл деца са навсякъде. Можеше да си счупи главата, гръбнания стълб..Какви мерки да предприема?"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)

Още по темата (4):
28.01.2020 Майката на пострадалия в Пловдив ученик: Този ужас не го пожелавам на никой родител!
28.01.2020 МВР започва разследване на инцидента в Строителния!
27.01.2020 Шефката на РУО Пловдив за инцидента в Строителния: Потресена съм!
26.01.2020 Брутален инцидент в Строителния техникум в Пловдив, дете е със счупена
китка!
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).