ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Повдигнаха обвинение на сводник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 20.05.2010Коментари (3)1702
© Plovdiv24.bg
Районна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу И. Стефанов на 48 год. от Пловдив, за държане на високорискови наркотични вещества и трафик на лице, ненавършило 18 години, с цел да бъде използвано за развратни действия - проституция, чрез обещаване и даване на облаги, в условията на продължавано престъпление.

И. Стоянова се запознала с обвиняемия Стефанов в края на 2008г. в заведение в Пловдив, наричано от клиентите му „Дървеното", в което работела като барманка и сервитьорка и където обвиняемият бил редовен клиент. Тъй като получаваните в описаното заведение надници й били крайно недостатъчни, през февруари 2009г. Стоянова напуснала работата си в заведението. През април 2009г. тя срещнала. Стефанов на центъра на Пловдив, поздравила го като редовен клиент на заведението, в което доскоро работела и двамата се заговорили, като Стоянова споделила, че си търси работа, а Стефанов й предложил да й осигури такава в ресторант „Чадърите".

Стоянова не възлагала големи надежди на обещаната й от обвиняемия помощ, но двамата разменили телефоните си. Още същата вечер обаче Стефанов се обадил на Стоянова и двамата се срещнали в близост до квартирата й, след което отишли до ресторант „Чадърите". Там двамата разговаряли със собственика и той наел Стоянова на работа като сервитьорка. Тя започнала работа, но все още изпитвала трудности да изплаща текущите си разходи, вкл. квартирата си. Споделила това със Стефанов, с когото често се виждала в заведението. Стефанов видял в затрудненото положение на Стоянова нова възможност да получава доходи и облаги и една вечер през април отишъл при нея, като я уведомил, че за същата вечер ще има „поръчка", но нямал свободни момичета - проститутки, които да я „отработят". Предложил на Стоянова тя да „поеме" поръчката.

Тя отказала, но тъй като нямала пари да си плати квартирата, приела предложението на Стефанов да преспи в дома му въпросната вечер. Двамата отишли в дома на обвиняемия. Там той започнал да демонстрира пред Стоянова усилено активна дейност по намиране на момиче, което да изпълни поръчката, като звънял на множество телефони. В крайна сметка й споделил, че не може да намери момиче, а въобще не е добре да се изпуска важният клиент, за когото го търси.

Тогава Стоянова решила да му „свърши услуга" и се съгласила да „обслужи" важния за обвиняемия клиент. Обвиняемият извикал такси, с което Стоянова отишла до ресторант „Чадърите". Там я чакал клиент-индиец. Двамата се качили в апартамент над заведението и правили стандартен секс, за което на Стоянова била заплатена от клиента сумата от 70 лв. за час. След като „сеансът" приключил, Стоянова се прибрала отново с такси в дома на обвиняемия и му подала заработените пари. Той отказал да вземе парите, като й казал, че са си нейни и й благодарил за „услугата". След това започнал да й обяснява, че може да продължи да работи така и да си изкарва пари.

Скоро след тази случка Стоянова напуснала работата си в ресторант „Чадърите" и, тъй като продължавала да страда от липса на средства, приела предложението на Стефанов за по-постоянно съжителство и се пренесла да живее в дома му. Уговорката им била да живее при него временно, докато събере пари, за да си плати наема на бъдеща квартира. През първата седмица от съвместното им съжителство Стоянова не работела, но скоро била убедена от настояванията на Стефанов да заработва като проститутка, поне докато събере пари.

За извършваните от нея услуги, Стоянова имала определени тарифи, известни на обвиняемия, а именно - 80 лв. на час за стандартен секс и 120 лв. за „пълна програма" /нестандартен секс/. Клиентите й знаели предварително цените, тъй като им били съобщавани от Стефанов при „наемането" й. От получените пари Стоянова давала по 20 или 30 лв. на обвиняемия, в зависимост от вида на поръчката й. По 10 до 20 лв. заплащала на таксиметрови шофьори, осигуряващи превоза й за извършването му.

През юли 2009г. Стоянова отишла по заявка на клиент в жк "Тракия". От „професионални", постепенно отношенията между нея и клиента станали лични и двамата започнали да се срещат. Новата й връзка провокирала Стоянова да поиска да се откаже от новия си „занаят". Стефанов обаче категорично се противопоставил на това й желание. Обаждал се на приятеля й, за да му забрани да се среща със Стоянова. Оттогава двамата започнали усърдно да се крият от обвиняемия, когато се срещали. Веднъж обвиняемият й нанесъл побой, като й заявил, че трябва да продължи да работи. Последвали още няколко физически посегателства, от страна на Стефанов спрямо Стоянова. Тя започнала силно да се притеснява да не се случи нещо с нея или с приятеля й. Споделила опасенията си със своя позната, която уведомила за известното й полицията.

Междувременно, за да охлади ентусиазма на Стоянова да се откаже от осигуряваната й от него работа и за набиране на по-голяма клиентела, през октомври 2009г. Стефанов пуснал за публикуване във вестник обява с текст „Блондинка с екстри, 0896539877", която следвало да се публикува в четири поредни дни. В обявата бил изписан телефона, на който отговаряла Стоянова.

Докато съжителствала с обвиняемия, Стоянова научила, че съпругата на последния е в Италия и работи там. Обвиняемият също възнамерявал да я посети през ноември. По този повод Стефанов предложил на Стоянова и тя да замине с него и там да продължи да работи като проститутка. Поради уведомяването на полицейските органи за случващото се със Стоянова обаче, Стефанов бил задържан, преди да реализира намеренията си да я преведе през границата на страната, за да работи тя като проститутка в чужбина.

Същевременно, докато Стоянова пребивавала в дома на обвиняемия, той й предлагал, ако пожелае, да пробва наркотици - марихуана и екстази, които държал в дома си, но този път Стоянова не се изкушила от предложението.

При извършеното на 29 октомври 2009 г. в дома на Стефанов претърсване и изземване, били намерени и иззети наркотични вещества - 51.468 гр. марихуана и 16 таблетки амфетаминов тип с общо тегло 2.437 гр.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
баси това става за филм :) е точно това до ТУ е "дървеното" ве майна. Това латиното не то знам...
0
 
 
Ех, тази Стоянова, бе - жива да я оплачеш! Какво малтретирано момиче, какъв ужас е преживяла, какъв насилник... Едно да знаете - к**воляка в повечето случаи е генетичен, той не може да бъде насаден. Апропо, "Дървеното" да не би да е също известното като Латиното в близост до техническия университет?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Частично бедствено положение в Карловско
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: