Поставят липсващата разделителна ограда на бул. "Цар Борис III Обединител"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:40 / 06.11.2013
4367
"Ремонтните дейности на бул. "Цар Борис III Обединител" приключиха отдавна, но защо вече месеци наред не се поставя предпазна улична ограда между двете платна в отсечката от входа за паркинга на х-л "Тримонциум" до светофара на кръстовището с ул. "Цанко Дюстабанов" и ул. "Граф Игнатиев"?", пита в писмо до редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.

"Липсата на тази ограда, разбира се, кара много хора да предпочетат да пресекат на абсолютно забранено за тази цел място, като създават условие за застрашаване на собствения си живот и здраве, както и на водачите на МПС по упоменатия вече по-горе булевард.

Трябва ли да се случи инцидент, за да се започне със задаването на въпроси и поставянето на ограда в крайна сметка? Ясно е, че докато оградата липсва - ще има хора които да пресичат там", завършва пловдивчанинът.

За проблема вече ви информирахме преди време. Тогава репортер на сайта видя, че разделителната ограда между двете платна на булеварда в участъка от хотел "Тримонциум" до бившата Патологична бременност липсва.

Към днешна дата потърсихме главния инженер на Община Пловдив Йордан Калев. Той беше категоричен, че съоръженията ще бъдат поставени със старта на ремонта на тротоарните настилки в града, който се очаква да започне до дни.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).