Полицията се размърда! Започва разследване по ваш сигнал, изпратен до Plovdiv24.bg!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
13:27 / 02.11.2014
14298
Полицията в Пловдив започва проверка във връзка с ваш сигнал и последвала незабавна публикация в Plovdiv24.bg. Представители на ОД МВР в града под тепетата се свързаха с репортер на сайта и обясниха, че ще има разследване. Става дума за съмнения за нелегално производство на цигари в "Изгрев". Припомняме самия сигнал:

Здравейте, пише Ви ваш редовен читател. През миналата седмица зад блока, в който живея в квартал "Изгрев", ул. "Тъжа", бяха изхвърлени 5-6 чувала с отпадъчни материали от производството на цигари (филтри). След като ги хвърлихме до контейнерите за смет, около тях беше отрупано със същите отпадъчни материали. Онзи ден - 29.10.2014, под блока пак бе изхвърлен още един чувал със същото съдържание.

Вчера (четвъртък, 30 октомври 2014 г. - Бел. ред.) около 11:30 часа, възмутен от гледката, позвъних в 6-то РПУ-Пловдив с оплакване, че наблизо се произвеждат контрабандно цигари и отпадъкът от тях се изхвърля директно под блока, в който живеем.

Отговорът на институцията бе: "Ние как да го хванем?". Ако можело, ние да разберем откъде идва мистериозният боклук и тогава да им позвъним.

Отговорих им, че ние не сме следователи и ако бяхме, нямаше изобщо да търсим съдействието им. На ул. "Ландос" бяха премахнати отпадъчните контейнери, оттогава започнаха и терзанията на живущите тук с тези боклуци - изхвърлени буквално под терасите.

Надявам се поне в лицето на четвъртата власт в държавата да срещнем разбиране и някакво действие по случая, за да избегне по-цивилизованата част от квартала съдбата на ул. "Крайречна". Преди да е станало твърде късно. Изпращам Ви и прикачен снимков материал.


Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).