Полиция и жандармерия завардиха черешите в Родопската яка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
17:38 / 16.05.2018
8168
През изминалата седмица се проведе разяснителна кампания на територията на община "Родопи". На срещите между ръководството на полицейското управление и собствениците на черешови градини в  част от населените места попадащи в обхвата на 1-во РУ, се набелязаха мерки, които да бъдат предприети по опазване на продукцията, както и маршрути за обход.

На две смени, дневна и нощна, вече патрулират служители на полиция и жандармерия в районите с черешови насаждения.  Те  разговарят на място с производители за възникнали проблеми с цел предотвратяване на посегателства.

"Изключително съм удовлетворен от действията предприети за гарантиране спокойствието на собствениците на черешови градини и благодаря  за положените усилия, на началника на Първо РПУ  Петър Тодоров и ст.инспектор Димитър Костов, отговорник за района на община Родопи“, коментира кмета на общината Пламен Спасов. Засилено полицейско присъствие, ще има през периода 14 май – 20 юни. 

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).