Полицейски бос за подпалените коли: Разследваме всички възможни мотиви - лични и професионални

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:25 / 19.01.2012
4260
Докъде стигна разследването на случая с двете опожарени коли на служителя на "Охранителна полиция", които бяха запалени в понеделник рано сутринта? С този въпрос Plovdiv24.bg се обърна към Тодор Чонов - шеф на пловдивската полиция.

"Провеждат се всички действия към разследването. Засега нямаме задържани лица, но се разпитват свидетели. Назначени са експертизи - колегата, чиито автомобили бяха опожарени, съдейства напълно на разследващите органи. Работим по всички възможни версии, свързани с палеж на автомобил - както такива от професионалната работа, така и от личния живот на потърпевшия - тоест вземаме под внимание всичко, което представлява интерес за разследването. Образувано е досъдебно производство по случая. Не мога да се ангажирам със срок кога ще бъде изяснен изцяло случаят", заяви за Plovdiv24.bg старши комисар Тодор Чонов.

Припомняме, че в понеделник, 16 януари, рано сутринта възникна пожар едновременно в два автомобила около 3.30 часа сутринта - "Алфа Ромео" и "Пежо". Съседите са съобщили за пожара на собственика на автомобилите Стоян Павлов от "Охранителна полиция", чиято съпруга пък е служител в КАТ-Пловдив.

Полицията предполага умишлен палеж, съобщи още тогава Тодор Чонов, директор на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Според очевидци гледката е била страшна. Единият автомобил е с изцяло изгорели двигател и предна част. Другият е с по-малки щети. Той е бил спасен навреме.

Пожарната е реагирала бързо и е предотвратила разрастване на огъня, разказаха съседи. Старши комисар Тодор Чонов каза, че сигналът е подаден на тел. 112.


Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
16.01.2012 Опожарените коли са на един и същи човек - пловдивски полицай!
16.01.2012 Две коли горяха в "Кючук Париж", били запалени нарочно
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).