Почистват Розариума край Гребната база, пускат осветлението

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:39 / 26.02.2016
6357
Акция по почистване и облагородяване на Розариума край Гребната база подемат от кметството в "Западен". Това стана ясно след среща между кмета на района Димитър Колев, директора на ОП "Чистота" Иван Стоянов и заместника му Васил Палов и директора на ОП "Градини и паркове" Стоян Алексиев. Те заедно разгледаха днес обекта и се договориха за съвместни действия там.

Предвижда се Розариумът да бъде изцяло почистен от отпадъци, както и от паднали дървета и храсти. Подобни действия ще бъдат предприети и в района между УМБАЛ "Свети Георги" и новоизграждащата се зоологическа градина.

"Целият този парцел покрай Братската могила и Хирургиите е изключително привлекателен за гражданите. Със завършването на зоопарка през лятото очакваме той да стане още по-посещаван и затова ще обърнем повече внимание на неговото облагородяване. 

Благодаря на директорите на "Чистота" и "Градини и паркове" за подкрепата, която срещам в тяхно лице", заяви кметът на "Западен" Димитър Колев

Той уточни, че в района около розариума има изградено осветление и екип от кметството ще направи обследване на неговото състояние, за да може паркът да е осветен и през нощта. 

Предвижда се също да бъдат поставени кошчета за отпадъци по продължението на булевард "Свобода".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).