Пловдивският апелативен съд отхвърли протест на Окръжна прокуратура Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 04.02.2020
2561
Пловдивският апелативен съд отхвърли протеста на Окръжна прокуратура – Пазарджик и потвърди определение на Окръжен съд - Пазарджик, с което е изменена мярката за неотклонение спрямо Н. Н. от "задържане под стража“ в "парична гаранция“ от 3 000 лева.

Окръжна прокуратура – Пазарджик е привлякла Н. Н. като обвиняем за това, че на 1 януари 2020 г., на общински път, свързващ Ветрен със Септември, при управление на моторно превозно средство – товарен микробус, марка "Мерцедес“, е нарушил правилата за движение, вследствие на което е настъпило пътно транспортно произшествие и по непредпазливост е причинена смъртта на Г.Х., като водачът е избягал от местопроизшествието – престъпление по чл. 343 ал. 3 буква Б във вр чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс.  

Апелативният съд прецени, че от данните по делото може да се направи обосновано предположение, че Н. Н. е извършил престъплението, в което е обвинен, но няма опасност той да се укрие и да извърши престъпление. Последното се извежда от чистото му съдебно минало, трудовата му ангажираност – занимава се със земеделие, семейното му положение – грижи се за две малолетни деца, на които не е биологичен баща, има постоянен адрес. Определението на Апелативен съд – Пловдив е окончателно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).