Пловдивски журналист се оказа абсолютен двойник на президента, носи и неговото име!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:55 / 15.06.2018
16671
Двойник на президента Румен Радев грее от екрана на националната телевизия БНТ 1 вечер в късните новини. Водещият на емисията се казва Румен Йовчев и е одрал кожата на съименника си от "Дондуков" 2, макар да е негово по-ранно издание. Дори мимиките на журналиста затвърждават поразителната прилика. Колегите на Йовчев вече го кодошели из коридорите и го подпитвали дали няма някаква роднинска връзка с държавния глава. Някои дори се усъмнили дали не е станал водещ с протекции. Самият Румен се забавлявал с интригата и нямал нищо против да го сравняват с президента.

Йовчев е от Пловдив, преди да стане едно от лицата на БНТ в града под тепетата, е трупал журналистически стаж в местния телевизионен център. Колегите му се шегуват, че трябва много да внимава с приликата, за да не навлече проблеми на държавния глава. "Ако вземе да се разхожда с някоя мадама из София, като нищо ще лепнат извънбрачна връзка на президента и ще има екшъни с Деси Радева", майтапят се още колегите на Румен 2.

Не на шега обаче двойникът често бил спиран по улиците от баби, които наистина го взимали за държавния глава, искали да си говорят с него и да им дава автографи. Някои дори не вярвали, след като им каже, че не е Румен Радев, и смятали, че просто се оправдава, за да избяга от разговора.

Източник: Агенция "Пик"

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).