Пловдивски ученици се гаврят с институциите, крадат и размахват среден пръст

Автор: Мариана Панчева
Коментари (5)
13:25 / 10.07.2018
9957
Трима пловдивски третокласници подлудиха полицията с фалшив сигнал за нападение в училището, където учат. Това стана ясно от отчета на общинската и местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, който бе представен днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В случая органите на реда са вдигнати на крак, правят проверка, установява се лъжата, а малчуганите признават, че всичко е било игра. 

Комисиите са регистрирали случай и на явно неуважение, изразено към самите органи на реда. 17-годишен, за когото се казва, че е от добро семейство, с добри характеристични данни, добър ученик, публикувал в социалната мрежа снимка, на която сочи среден пръст зад гърба на полицай, чакащ на опашка в магазин. На публикацията попаднало детето на полицая, притеснило се и сигнализирали. Засечен, младежът дал едно обяснение - искал да се подиграе с институцията.

Социалната мрежа се използва и за създаване мнение сред младежите, че даден магазин е лесна плячка. Подобен е случаят със 17-годишна девойка, отново с добри характеристични данни и без предишни проявления, която успяла да открадне козметика за 60 лева от нарочен магазин. 

Фрапираща, обаче, е историята на 10-годишна крадла, успяла да осъществи цели 4 удара за три дни, обсебвайки козметика и бижута за 260 лева. Тя е заловена благодарение на охранителните камери в обекта. Характерното в случая е, че момиченцето си изградило образа на редовен клиент, сприятелила се с персонала,

спечелила доверието на хората.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).