Пловдивски кметове посетиха Европейския парламент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:19 / 11.04.2019
2585
Районните кметове от ГЕРБ в Пловдив са на посещение в Брюксел по покана на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев. В рамките на визитата кметовете на район "Централен“, на "Източен“ Николай Чунчуков, на "Западен“ Димитър Колев, на "Северен“ Ральо Ралев и на "Тракия“ Костадин Димитров проведоха срещи в Европейския парламент.

По време на разговорите стана ясно, че в следващия програмен период се очаква финансиране по регионални програми. Кметовете на ГЕРБ поставиха и въпроса за програмата за саниране на сгради. След добрите видими резултати все повече се засилва интересът на гражданите към възможностите за финансирането на мерки за енергийна ефективност за българските домове. В Пловдив расте броят на регистрираните сдружения на собствениците, чиято цел е да кандидатстват за саниране.

В специална презентация членът на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев представи приоритетите и постигнатите резултати от своята работа.

Кметовете на петте пловдивски района проведоха среща и с евродепутата д-р Андрей Ковачев.

По време на разговорите бе подчертано, че българските представители в Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ са силен отбор, който защитава националния интерес и работи така, че да отговори на конкретните нужди и проблеми на българските граждани. Европа и европейските ценности трябва да бъдат запазени и не бива да се позволява на популистите да застрашат постиженията във всички сфери на обществения живот, стана ясно още по време на срещите в Брюксел.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).