Пловдивски кмет сподели смущаващо видео

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (3)
11:13 / 16.02.2023
14426
Кметът на район "Тракия" Костадин Димитров сподели притеснително видео, видя Plovdiv24.bg  във фейсбук. Кадрите са направени на най-новата детска площадка, която беше открита наскоро. От тях си личи, че на въжения лифт едновременно се качват три момичета и се пускат.

Поради липса на място едното пада на земята, а другото едва успява да се задържи.

"Ако утре получите сигнал, че най-новият въжен лифт в квартала е счупен, да знаете защо", написа пловдивчанин заснел случката.

"Благодаря за сигналите през социалните мрежи! Нужно е активно гражданско общество в подкрепа на запазване вече изграденото в Тракия.", отговори на свой ред кметът.

Ето какво споделят обаче хора от квартала:

"Постоянно е това, правя забележки, но без резултат. Катерят се по къщичката, блъскат люлките и кончето за яздене. Май решението е да се сложи камера и родителите после да си плащат глоби и за щети, че да си научат децата как да се държат. Детска площадка, а малките децата се налага да слушат псувните, глупостите, да стават наблюдатели на простотиите и виковете на ей тези невъзпитани тиинейджъри".

"И аз не веднъж съм се карала с такива, но интересното е, че останалите присъстващи си мълчаха и се правеха, че нищо не се случва. Трябва да има всеобща не примиримост към всякакви вандалски и непристойни прояви за да има ефект."

"Снимащият дано след документирането да е отишъл и да им е направил забележка. Аз винаги се карам на невъзпитаните деца, които срещам по детските площадки."

"То явно на всяка нова площадка трябва да има камери. Заснемат ги ,глоба за родителите (въпреки че те вина нямат) и ще се научат накрая."

"Това е ежедневие и то не само в този парк."

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Фолклорно събитие ще разтърси Прослав
Известна рожденичка имаме и днес
Ако видите този мъж, веднага се обадете на полицията в Пловдив
Гладиаторска среща на емблематично място в Пловдив
Заместник-министър в Пловдив: 33 млрд. лева европейски пари е опо...
В Пловдив прекъснаха преводача на Митрофанова, речта звуча само н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).