Пловдивски дует разтърси мрежата с послание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:37 / 25.03.2020
7002
Пловдивчаните от култовото дуо "Двамата" трогнаха социалните мрежи с прочувствено послание в новата си песен.

"Понякога, когато си изправен пред житейски изпитания, както са сега хората в целия свят, осъзнаваш, че има едно единствено важно нещо и това са най-близките ни хора.", обясняват Марто и Владо.

"В забързаното си ежедневие, често затрупани в битовизми, забравяме да показваме любовта си, а обичаните хора се превръщат в даденост. Тази песен дойде, за да напомни на нас и всички, които ще се припознаят, че фокусът винаги трябва да бъде във взаимоотношенията между хората. Нека оценяваме всичко, което имаме навреме, за да не съжаляваме един ден, че се е изплъзнало между пръстите ни. Отговорът, на всички трудни въпроси, които си задаваме ежедневно, всъщност е много прост – любов!", допълват още момчетата.

Парчето е акустична версия на дебютната песен на Двамата "Просто любов", с която изгряха в националния ефир през 2016-та година. От 2015-та работят екипно с композитора Цветан Николаев и китариста Ричард Мантарлиев от Respect Records.

За Двамата музиката е кауза. "Смятаме, че е важно да има творци, които правят изкуство заради самото изкуство. Това е нашето наследство за тези след нас. Ние не печелим дивиденти от музиката си, печелим бъдеще!", завършват "Двамата".


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).