Пловдивски адвокат направи убийствено ироничен коментар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
20:33 / 21.03.2021
16220
Пловдивски адвокат се свърза с Plovdiv24.bg и направи убийствено ироничен коментар. Ето защо:

"Здравейте, в продължение на одисеята в центъра на Пловдив и обективното изразяване пред обществеността на действителната ситуация с паркирането и движението на автомобили в Пловдив, Ви информирам следното:

Тъй като преди сравнително кратък период от време Пловдив бе Европейска столица на културата, градът явно е станал притегателно място за много наши сънародници от близо и далече като място с любезни и гостоприемни хора и приятен климат за живот.

Потвърждение на това можем да открием на ул. "Сливница" в Пловдив, която е самото олицетворение на добронамереността и гостоприемството на пловдивчани. На същото мнение явно са и компетентните общински органи и служители, които търпеливо и с филибелийска достопочтеност оставят шофьорите на автомобили от севера и юга на България да спират необезпокоявано.

Същата улица не попада в "синя зона", сравнително тиха е, независимо, че се намира до енигматичния бивш "Новотел Пловдив". От приложените снимки е видно, че наши сънародници спират пред самия вход на кооперация, това че запушват гараж вече е битовизъм. Достатъчно е да оставиш телефон и денят е твой, а ако искаш и по-дълго стой.

Това, че всичкото това жилищно стълпотворение отзад се ползва, нашият сънародник не го интересува, той просто е спрял, а ти трябва да имаш телефон със заредена батерия и да започваш да звъниш наляво и надясно и да се молиш в работно време някой да чуе молитвите ти от другата страна на слушалката и да дойде, разбира се.....

Затова, понеже в Пловдив сме отворени хора към света и европейската култура, нека не нарушаваме нашата кармична българска връзка и предлагам всеки, който се чуди къде да паркира, да дойде на ул. "Сливница", където ще бъде посрещнат със свободно място и добра дума.

Всичко добро!

адв. Стефан Каменов"

Виж коментарите (15)

Още по темата (2374):
26.04.2024 Баровци с лъскави коли газят закона в "Капана", заканиха им се лошо
23.04.2024 Пловдивчанин: Безцеремонен тип се направи на мутра, балъците си чакаме
22.04.2024 Счупени чистачки до "Гербера" 2
21.04.2024 Сигнал: Пълен ужас до зала "Строител"
21.04.2024 Читателка: Май законът не важи за всички
13.04.2024 Този шофьор обича да получава фишове: Ще му трябват две заплати
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).