Пловдивската прима Соня Йончева спира с участията! Причината е повече от щастлива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:23 / 13.03.2019
3440
Оперната прима Соня Йончева спря сценичните си участия, тъй като скоро ще пее на второ бебе. Пловдивчанката съобщи новината в Инстаграм.

"Най-накрая дойде време да споделим с вас, че скоро семейството ни ще има нов член! Доминго, Матео и аз сме много развълнувани да посрещнем второто ни бебе тази есен", заяви на почитателите си Соня.

От поста на Соня става ясно и че състоянието й е причина да отмени някои от изявите си, тъй като имала здравословни проблеми.

"Много съжалявам за последните си откази, те се дължат на някои ранни усложнения при бременността. Лекарите смятат, че трябва да избягвам всякакви сценични представления освен концертите до края на март. Благодаря ви за разбирането", пише още световноизвестната пловдивчанка.

Заради прекрасното събитие се наложи именитата оперна певица да отмени участието си в спектакъла "Травиата" в миланската Ла Скала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).