Пловдивската полиция залови ало-измамници, заплашвали с рязане на пръсти и изнасилване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:50 / 03.06.2018
8392
"Знаем къде са парите, мръсницо. Сега ще дойдем, ще ти отрежем пръстите, ще те хвърлим от балкона и ще те изнасилим" – с тези думи ало измамници заплашили по телефона 65-годишната Илинка Боромсузова от Горна Оряховица.

Жената обаче сигнализирала в полицията и групата е задържана. Акцията бе проведена тази седмица, като пострадалата разказа днес пред Нова тв какво е преживяла. В късния следобед на 28 май Боромсузова попада в схемата на телефонната измама. "Сетих се, че са измамници и затворих. После пак ми звъняха и казаха, че са от полицията", разказва Илинка Боромсузова. Уплашена, жената хвърля от балкона всичките си спестявания – 1000 лв.

Ден по-късно полицаи от Пловдив и Горна Оряховица влизат в следите на измамниците. Залавят 48-годишния Атанас по прякор Трепача от Горна Оряховица. Мъжът е известен на полицията. Счита се, че е един от мозъците на телефонните измами у нас. Има подозрения, че е участвал е и в най-крупната измама в Гърция, на стойност половин милион евро.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).