Пловдивската библиотека "Иван Вазов" със специална програма за 1-ви юни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:13 / 28.05.2020
2250
Предоставяме на вашето внимание окончателната програма, която Детският отдел на НБ "Иван Вазов" – Пловдив, заедно със своите партньори, ще реализира на 1 юни по повод Международния ден на детето.

От 8.30 до 16.45 ч. децата, нарисували рисунки по свободна и любима за тях тема могат да ги донесат в Детския отдел на библиотеката /ул. "Авксентий Велешки" № 15/, за да бъдат изложени в отдела. Всеки малък художник ще избере свободно място за неговата рисунка. А който иска, може да нарисува своята творба на място. В 17.00 ч. в Конферентната зала на НБ "Иван Вазов" /ул. "Авксентий Велешки" № 17/ усилията на малките художници ще бъдат възнаградени с подаръци.

От 11.00 до 15.00 ч. децата-любители на водата и водните спортове ще имат възможността на Гребната база да се повозят на каяк, придружени от инструктор. Нужни са само желание и малко смелост.

От 17.30 до 19.00 ч. запалените любители на животните ще могат да гледат филм за прилепите и да участват в събеседване по темата в Конферентната зала на библиотеката.

Празникът се организира от НБ "Иван Вазов" – Детски отдел, Асоциация за социална, здравна и правна помощ, СНЦ "Клуб за планинско-приложни спортове АГАРТА" и книжарница "Мечо Пух".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).