Пловдивчанка е унижена и със счупен нос след сблъсък с градския транспорт в Пловдив

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (14)
16:58 / 30.09.2020
22110
Пловдивчанка е  със счупен нос и травми на коленете след пътуване в автобус на градския транспорт, след което е била унижена, заплашена и изгонена от шофьора и кондукторката. Пострадалата жена разказа пред репортер на Plovdiv24.bg за неприятната случка:

"Силно възмутена съм от това, което се случи в автобус номер 26 вчера.Чаках си рейса на спирката на "Тримонциум". Имах нещастието да седна на седалка с метална тръба отпред. Автобусът тъкмо тръгна и спря, набивайки спирачки много рязко. При внезапното спиране си ударих костта на носа, както и двете колена в металните тръби.

Изпитах страшна и неописуема болка. Друга жена се оплака, че се ударила в гърдите и щяла да си прави снимка. Шофьорът слезе и аз отидох да питам какво е станало, но никой не ми отговори. Качих се обратно и започнах да се възмущавам на глас. Когато казах на кондукторката, че трябва да се извинят на хората, тя отвърна аз ли съм щяла да й казвам какво да прави. Продължих да  коментирам, като казах поне да бяха обяснили какво се е случило. Когато наближихме квартал "Изгрев", шофьорът спря рейса и ми каза да сляза, защото съм ги дразнила. Кондукторката се приближи до мен и заяви: "Млъкни, защото ще ти счупя зъбите!". Не стига, че съм контузена и заплашвана, но ме изгониха и от автобуса. Проявиха напълно бездушие и никакво съчувствие."

След преглед при специалист се оказа, че жената е със счупен нос и трябва да бъде оперирана за наместване на кост, за което е необходима пълна упойка. Тя си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията. Автобусът е по линия 26 към фирмата "Автобусни превози" на Петко Ангелов. Регистрационният номер на рейса е РВ7214АВ.

"Проверих случая и е имало пререкания между пътничката, шофьора и кондукторката. Може да направим очна ставка, на която да съберем жената и шофьора. Имаме застраховка на пътника и пострадалата, ако желае да дойде във фирмата и ще съдействаме с каквото е необходимо за лечението", заяви собственикът на фирмата Петко Ангелов, когато репортер на Plovdiv24.bg го потърси за коментар.

Виж коментарите (14)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).