Пловдивчанка бясна: Докога ще ни унижават в градския транспорт?

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
08:57 / 28.09.2018
18101
Здравейте! Обръщам се към Вас с огорчение и надежда! Сигурна съм, че отново ще дадете гласност на наболял отдавна въпрос в нашия град - градския транспорт! Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. И добавя: "Докога ние пътниците ще се чувстваме като натрапници и длъжници?! Докога ще сме жертва на терор и грубо отношение?! Докога ще търпим да ни обиждат, ругаят и презрително да ни отхвърлят! Докога, питам аз, ще възпитаваме децата си с пример, който е недопустим?! Ужасена съм от факта, че някой може да те свали или да не те таксува в автобуса само защото ще платиш със стотинки своя билет?!

Що за нахалство е кондуктор да ти заяви рано сутринта, че не приема "жълти стотинки", защото нямало какво да ги прави! Демонстративно и грубо поругаване на личното ни достойнство и авторитет! Вчера в автобус номер 25 рано сутринта - 6.25 ч. от спирка на бул. "Дунав" се качи жена, чието настроение и ден бяха съсипани! Нагла и груба кондукторка, която не пожела да се представи, защото имаше бадж на врата, но с нечетящи се данни, не таксува жената. Не го направи, защото й се сториха дребни парите! Беше категорична, че им е забранено да приемат такива! Ще Ви бъда благодарна от мое име и от името на всички изпатили пътници, ако отново не останете безучастни! Разследвайте, потърсете информация, покажете ни я ако има такава забрана! Защитете ни, помогнете да не бъдем просяци със собствените си пари! Що за народ сме ние?! Кондукторката е жената в гръб зад шофьора. Благодаря Ви!".

Виж коментарите (10)

Още по темата (353):
18.09.2024 Лудница по автобусна линия 9
05.09.2024 Ново изпълнение на шофьор от градския транспорт в Пловдив
17.08.2024 Жена сподели за страховито пътуване с автобус в Пловдив: Пътниците бяха изплашени
16.08.2024 Младеж попита шофьор за климатик, но чу "Келеш, слизай от автобуса"
12.08.2024 Пловдивчанин: Сменете всички шофьори в градския транспорт! Да идват индийците и пакистанците!
05.08.2024 Читателка: Няма да обяснявам какви чувства изпитах
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).