Пловдивчанин възмутен от фирма, предлагаща услуга "професионален домоуправител"

Автор: Диана Бикова
Коментари (6)
09:25 / 23.01.2023
29325
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за непрофесионално отношение на фирма, предлагаща услуга "професионален домоуправител". Пловдивчанинът е възмутен, че компанията, освен да прибира месечната такса, не се грижи за решаване на проблемите в сградата, в която живее. Ето писмото му:

"На17.01.2023 г. по обяд бях посетен от инкасаторката на фирма "Домоуправа" (или както аз по-уместно ги наричам - "Доморазвала") и две дами, които се представиха като служителки на община Пловдив, район "Тракия". Посещението бе в резултат на подадените от мен по-рано заявления за системни течове в апартамента ми, намиращ се на последен (за моя ред) 5-ти етаж.

Посещението имаше за цел само привидно вземане на отношение пo проблеми, за които фирма "Доморазвала" е информирана от години, но реално бездейства. Бе ми обяснено дори, че разпадащата се козирка над холската ми тераса, която очевидно е част от покрива, не била, видите ли, обща част, а, по думите на упоменатите дами, била моя частна собственост и мой личен проблем. 

Еми, да си вдигна едно мезонетче нагоре аз тогава, а?

Спомена ми се за съставянето на някакъв си евентуален протокол, в резултат на който напролет, а не сега, да се свикало някакво поредно общо събрание на входа, след което да се работело по моите проблеми.

Еми добре, но фирма "Доморазвала" не изпълнява решенията на общите ни събрания от години и само симулира дейност, непропускайки да прибере своя дял от парите на входа. Прикачените снимки са актуални".

Очакваме коментар от управителя на фирмата Иван Великов, който е поел ангажимент да се свърже с Plovdiv24.bg при първа възможност.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).