Пловдивчанин съобщи на полицаи за нарушение, но само чу "Абе, човек, не се занимавай!"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:18 / 04.03.2023
11156
Как няма редакцията да ви е залята със сигнали за нарушения, като вие вършите по-добра работа в конкретния случаи от институциите и конкретно от "Пътна полиция?". Това попита читател на Plovdiv24.bg и добави:

"Вие знаете ли каква е процедурата, ако един гражданин реши да сигнализира за нарушение? Първо трябва да го подготви, подпише и изпрати. След около месец, ако служителите на полицията решат да Ви обработят сигнала, ще Ви поканят лично да дадете сведения за случилото се, да се подпишете и разбира се, да се засечете лице в лице с нарушителя.

Какви ще са последствията за Вас, може да гадаем! Отнемане на време, стрес, притеснения ... тромава процедура и всичко това само за едно нарушение. Ами ако искате да сигнализирате за повече ... вземете си отпуска ! И се стига до там, ако гражданин реши да бъде буден такъв и да сигнализира за нарушения.

Не коментираме, когато не се работи по сигнали, не коментираме колко бързо въобще се обработват такива, които са започнати, а да не говорим, че на мен лично два пъти служители на МВР са ми казвали "Абе, човек... не се занимавай!". Как да не се занимавам, след като съм гневен!"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Адвокатката на Караджов: Предполагаме, че има оръжие и заплашва, ...
Домът на бившия полицай Венцеслав Караджов е блокиран от полиция,...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Кметът на Пловдив ще посрещне Стефка Костадинова
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).