Пловдивчанин си купи хляб за 3,56 лв., последва невероятно приятна изненада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:24 / 11.07.2018
46887
Юрий Корнов от Пловдив е поредният седмичен късметлия в лотарията с касови бележки на НАП. Наградата - смартфон с 8-мегапикселова предна камера, бе връчена от Венелин Найденов, директор на НАП Пловдив. Телефонът бе спечелен с касова бележка от ежедневна покупка на хляб в супермаркет за 3,56 лв.

Корнов научил за играта от съпругата си през месец януари тази година и от тогава е активен участник, като до сега е регистрирал над 600 касови бележки.  "Със съпругата ми подкрепяме лотарията, защото тя насърчава всички нас да покажем своята отговорност и ангажираност към държавата, като изискваме касовите си бележки“.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 16 юли в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Седмата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена също на 16 юли, отново в ефира на bTV.

Тази година късметлиите в играта на данъчните ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.  Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).