Пловдивчанин се потресе от сцена с деца и поведението на техните родители

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (18)
09:16 / 22.08.2019
16907
Пловдивчанин остана възмутен от сцена, на която е станал свидетел в нашия град. Ето какво сподели той пред Plovdiv24.bg:

Здравейте, искам да споделя с широката ви аудитория, колко прост народ сме. Наскоро в много училища Общината сложи чисто нови тенис маси. Излизайки от входа си видях, че три деца скачат отгоре на масата. Извиках им да слязат, и те го направиха. След минута се наложи да се върна до вкъщи и видях, че отново се бяха метнали отгоре. Тръгнах към тях и от другия край на 100-ина метра, дотърчаха майките им и един татко и се нахвърлиха срещу мен. Не можело така да им викам, щели да се качват където си искат. Попитах любезно от кое село идват, при което те още повече побесняха. Обърнах се и се тръгнах. Яд ме е, че не заснех въпросната дебела майка, за да приложа и видео. Сетих се, да се обадя в 3-то РУ на МВР за да ги попитам дали може да бъде съставен акт на тези родители и ми беше отговорено, че щом няма нищо счупено, нищо не можело да се направи. Веднага се сетих за наглия турчин от преди дни, как му се държи сметка на "милия“ човечец къде карал по Главната………….че той няма да чупи нищо, кара си колата.

За жалост изниква въпросът:

Какво да очакваме от тези деца /защото те не са виновни / с такива родители, които са изкарани от село, но селото не можем да го изкараме от тях. Жалко, наистина жалко!!!

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).