Пловдивчанин към лекари от Токсикологията: Върнахте ми надеждата!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:15 / 07.10.2015
7153
Читател на Plovdiv24.bg изказа чрез сайта ни благодарността си към лекарския екип, който му е помогнал в Отделението по токсикология на УМБАЛ "Св. Георги" на бул. "Васил Априлов" №15а. Ето и думите на пловдивчанина:

Здравейте на екипа на любимата ми електронна медия. Аз съм момче на 23 години и съм от Пловдив. На 29 септември ми се наложи да използвам усгите на спешната ни помощ в Отделението по токсикология.

Обръщам се към вас, за да изкажа своето удовлетворение от екипа, който беше дежурен, за това, че бяха любезни и ми обърнаха нужното внимание, имайки предвид ситуацията, в която бях.

Те ме обнадеждиха,  че в България има съвестни хора, които вършат работата си с голяма любов и желание, защото да си лекар е призвание и голяма отговорност.

Силно се надявам, че чрез вашата медия мога направя един малък жест, с който да изкажа благодарността си към екипа - екип за пример, който все по-рядко се случва да се види!

Това се случи във ВМИ в Токсикологичното отделение. Проблемът, който имах, бяха едни страхотни образувания - големи като мехури пъпки, разрастващи се по цялото тяло.

Оказа се, че е хранително наторяване. Отидох в отделнието и веднага щом позвъних на звънеца, ми отвориха. След това жената, която ми отвори, повика дежурния лекар, който дойде за отрицателно време, прегледа ме и направи нужното, за да ме облекчи.

Като цяло исках да акцентирам на това, че екипът бе много любезен и се държаха като истински професионалисти.

След като ми направиха манипулацията си тръгнах с едно голямо удовлетворение. Не можах да запомня името на дежурната лекарка и искам чрез вас да изкажа своята благодарност.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).