Пловдивчанин изля гнева си върху деца и полицаи, случи му се случка

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
10:35 / 13.10.2019
6792
Пет денонощия в ареста ще прекара пиян пловдивчанин, който излял гнева си върху деца в Кючук Париж. Решението вече е потвърдено от районния съд, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Драмата се разиграла миналия понеделник в парка на улица "Здравец“, където през 2010 година беше изнасилена и убита камериерката Роза Мачокова.

Вечерта на 29 септември нарушителят седнал да пие с негови колеги на една от пейките в градината. Там се намирали и няколко деца, на около 11-годишна възраст. Между тях настъпил дребен конфликт, а мъжът реагирал грозно и започнал да отправя обидни думи към малчуганите. По данни на един от свидетелите, дори ги замерил с празна бутилка от алкохолна напитка.

Наложило се на мястото да бъде изпратен екип от униформени на Първо РУ. При пристигането на ченгетата и те били посрещнати с псувни и обиди. Служителите под пагон действали бързо и съставили на агресора акт по указа за борба с дребното хулиганство.

Дни по-късно той бил изправен пред съда. Там опитал да оправдае поведението си с употребата на алкохол, но бил порязан от съдиите, които обяснили, че никой не му е наливал пиенето в устата. Тъй като вербалната агресия била отправена към деца и униформени, а и мъжът имал предходно осъждане, магистратите преценили, че най-адекватното наказание би било "задържане в ареста за 5 денонощия“.

Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).