Пловдивчанин ги разби в "Последният печели"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:16 / 07.06.2022
10667
Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни победи в обичаното предаване на БНТ “Последният печели". С това свое постижение той изравни предишния рекорд по поредни победи на Мартин Иванов и съвсем малко не му достигна да стане едноличен лидер в класацията.

В студиото на “Денят започва" по БНТ рекордьорът победител разкри тайната на успешната си стратегия в телевизионно състезание, а разкри как се създава богата обща култура.

"Интересът към познанието, което сам по себе си всеки човек трябва да има, води до най-различни знания в паметта. Адреналинът е нещото, заради което се записах в това предаване. Той остана и след записите на предаването."

"Силните ми области са музика. Определям се като експерт в тази сфера. Нямах тактика, във всяко предаване импровизирах. Най-важното е човек да остане спокоен. Правила в играта са такива, че късметът играе своята роля".

"Изръсих доста глупости в "Последният печели". Най-голямата беше, че пратих белите мечки на Южния полюс, но имах и добри попадения. Това предаване е единственото, което съчетава магията на куиз игрите, магията на състезанията със своя биткаджийски елемент и магията на българското. Затова съветът ми е хората да се осмеляват и да се запишат за участие. Може някой да успее да подобри тези 18 поредни победи".

"Самият снимачен процес представляваше едно от най-вълнуващите изживявания в нашия живот, тъй като моята съпруга беше с мен през цялото време. Именно съпругата ми ме накара да се запиша за участие в играта, каза още той пред БНТ.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).