Пловдивчанин: Заради разлято агресивно вещество с жена ми останахме без обувки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:27 / 27.03.2023
6791
Разтревожен пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели, че в района около пощата в "Кършияка" и цветарския магазин, пред църквата "Свети Иван Рилски", е разлято вещество на пътя, което той определи като "агресивно".

"Толкова е концентрирано, че събота вечерта (25 март) ми разяде обувките. Там минават много хора, животни и коли. Аз и жена ми останахме без обувки, или по-скоро, след като минахме през района, останахме без подметки", уточни мъжът.

Нашият читател ни изпрати и снимка, на която се виждат последствията от разходката. Той е подал и сигнал в полиция, тъй като не е успял да се свърже с пожарната, но няма информация от проверката на контролните органи.

"Това е злодейство, дали е киселина, или някакви торове, там има цветарски магазин, не знам, никой не обвинявам, давам само информация", обърна внимание пострадалият.

След наше настояване от полицията и пожарната провериха за сигнала на гражданина, но не потвърдиха информацията, както и за направени проверки по случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).