Пловдивчанин: Докога ще търпим този цирк и рекет от сополанковци пред КАТ?

Автор: Георги Кирилов
Коментари (14)
12:00 / 18.12.2022
54872
Читател на Plovdiv24.bg разказа за неприятно изживяване в KAT-Пловдив. Ето какво ни пише той:

Бих искал да попитам докога ще търпим този цирк на паркинга пред КАТ? Докога пет годишни сополанковци ще рекетират гражданите, който имат да свършат някаква работа там, с фрази като "дай някоя стотинка, батко и щА ти пазя колата". 

От какво ще ми я пазиш? Кой ми я пази пред нас? Кой ми я пази като спра пред приятел или пред заведение? Кой ми я пази, докато съм на работа? 

Ето че днес, както всеки път, постъпих глупаво и отново не пожелах да се поддам на пет годишния СОПОЛАНКО. Този път обаче явно беше сериозен. 

След като си свърших работата, което изненадващо ми отне не повече от петнадесет минути, заварих колата си с откраднат ляв мигач. 

Не беше счупен или изкъртен, а беше свален по може би най-правилния начин, за да бъде запазена цялостта му.

Пиша до Вас, защото от предходни случаи знам, че служителите на реда не се занимават с подобни "ниско бюджетни" вандалски прояви. 

Като гражданин на Република България, който за разлика от контингента, обитаващ въпросния паркинг, е принуден да плаща данъци и такси, питам аз кога някой ще вземе някакви мерки? Кога някой ще се погрижи за нас, гражданите, които колкото и добре да живеем сме принудени все пак да отскачаме до КАТ по някакви въпроси, да сме спокойни, че когато колата ни е оставена пред тази институция ще си я намерим в същия вид, в който е била и до преди това?

Докога родителите на тези малки рекетьорчета ще бъдат почитани защо децата им не са на детска градина или училище? И последно, но не и по важност, бих искал да попитам кой ще ми плати не липсващата пластмаса, а времето което ще загубя да я открия и оправя, защото докато това не се случи, подлежа на наказание?

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (14)

Още по темата (18):
31.10.2023 Сигнал: Това се случва ежедневно пред очите на служителите на КАТ-Пловдив
10.01.2022 Нови правила в КАТ Пловдив от днес
17.12.2021 Привикаха го в Трето районно, няма закононарушение!
17.12.2021 Сигнал: Ново място, на което КАТ Пловдив дебне в града!
16.12.2021 Какво става пред КАТ Пловдив? Мъж взима по 50 лева и снима лични
документи?
07.02.2021 Читател с интересен въпрос към КАТ Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).