Пловдивчанин: Детска площадка в "Южен" е превърната в офроуд трасе

Автор: Мария Морунова
Коментари (9)
14:35 / 01.12.2013
5787
Отново за проблем в район "Южен" сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Този път проблем е лошата настилка на площадка на ул. "Кичево". Ето и самият сигнал:

"Здравейте, Plovdiv24! Искам да Ви съобщя за един наболял проблем в район "Южен". Детската площадка на ул. "Кичево" 60 с всеки изминал ден е на път да се превърне в офроуд трасе след като коли постоянно паркират и рушат и малкото останала настилка.

Моля Ви уведомете компетентните органи да насипят и оформят мястото и да го категоризират или като паркинг, или като зелена площ.

Благодаря Ви от името на всички засегнати!"

Репортерът на Plovdiv24.bg се свърза с администрацията на район "Южен". От там обясниха, че мястото е междублоково пространство, а както знаем поддръжката на такива пространства е задължение на жителите на съответните блокове. Също така живущите там имат паркинг, но въпреки това паркират и на тази площадка, което не е отговорност на районната администрация.

Това, с което все пак администрацията на "Южен" може да бъде полезна в случая е, че при наличие на средства догодина може на това място да се изгради паркинг. Но само, ако има средства за това, тъй като приоритетни за преасфалтиране са улиците.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).