Пловдивчанин: Банда малки цигани вилнеят на паркинга пред КАТ, по-бързи са от вятъра!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:00 / 08.07.2018
29124
"От кого трябва да се пазим?" Този въпрос си задава пловдивчанин, чийто автомобил бе разбит на паркинга пред КАТ. Митко Колев разказа пред репортер на Plovdiv24.bg, че случката е от вторник - 3 юли. Ето каква е тя. Митко оставя автомобила си на паркинга пред КАТ, за да влезе и да си вземе новата книжка, което е отнело не повече от 20-ина минути, връщайки се вижда, че колата е разбита.

"Бе отворена с отвертка. Тя беше в колата. В свободното си време работя като таксиметров шофьор и оборотът от тази дейност бе откраднат - малко над 100 лева", поясни пловдивчанинът.

След инцидента той отива да подаде жалба в Трето районно управление, където несгодите продължават. Първо, защото му е зададен въпросът защо не е сигнализирал на телефон 112. Второ, защото чака доста дълго време, за да му се обърне внимание. Междувременно обаче чува доста интересна информация - за деня той е третият ограбен в района. Другите двама потърпевши били жертви на джебчийски набези в района на "Руския пазар". 

В крайна сметка, възмутен, Митко си тръгва от полицията и решава да даде гласност на инцидента, защото извършителите вилнеят и по други паркинги. 

"Внимавайте, като паркирате на паркинга пред КАТ Пловдив! Банда малки гнусни черни цигани само като ти видят гърба и разбиват ключалките с отвертка! И са по-бързи от вятъра. Тарашат всичко... В III РПУ казаха, че за днес (3 юли - б. а.) съм третият!"

Към момента нямаме коментар от служителите на реда.

Виж коментарите (18)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).