Пловдивчани възроптаха срещу изравнителните сметки за парно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
12:29 / 16.08.2011
2961
Недоволство сред пловдивчани заради изравнителните сметки за парно. Половината от абонатите на дружеството имат да дават пари, въпреки че през отоплителния сезон всеки месец са плащали определени суми.

Огромни опашки се извиват от рано сутрин в салоните на пощенските клонове в Пловдив. Заедно с месечните сметки за ток хората плащат и изравнителните сметки за парно.

Въпреки горещините навън, хората бързат да погасят задълженията си за парно, защото след първи септември започват да текат лихви по задълженията. Оказва се ,че половината от потребителите имат да взимат пари от дружеството.

"Всеки клиент може да пусне заявление да си получи парите по банков път във всеки един от нашите три клиентски центрове. Този клиент, който не желае да получи сумата по банков път, тя се оставя за бъдещи задължения", обясни Петър Костадинов - ръководител отдел "Комуникации" към EVN-България.

Хората, които имат да довнасят големи суми след изравнителните сметки, могат да се издължат и разсрочено, припомнят от пловдивската топлофикация.

Източник: btv


Виж коментарите (15)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наум Китанов, БСП: Трудно е да се примиря с все по-голямото преза...
Без вода заради сериозни аварии в Пловдив и областта
Обявени са свободни места за новата детска градина в "Тракия"
Пловдив първи в страната по брой на изградени нови големи къщи и ...
Журналист: Написах, че обещанията на Тодор Живков за Пловдив не с...
Учителят, обвинен в блудство: Арестуваха ме пред децата, историят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).