Plovdiv24.bg счупи нови рекорди през януари

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
09:36 / 07.02.2018
3037
Най-четената медия в града ни Plovdiv24.bg започна ударно годината и подобри собствените си рекорди през изминалия месец януари.

Независимата и неподправима статистика на Google Analytics показва, че през изминалия месец над 285 000 пловдивчани са се информирали от сайта ни. Медията се радва и на огромен читателски поток от страната, като общата посещаемост достига почти 900 000 реални читатели.

Рекордни са и импресии реализирани от сайта през януари - 13 664 690. Именно по импресиите се познава, че една медия е реална, а не натъпкана с изкуствен и нереален трафик.

Конкуренцията

Изминалият месец се оказа смазващ и за конкурентите на медията ни. Plovdiv24.bg не само отдавна се утвърди като недостижим лидер на върха в Пловдив, но през януари е реализирал близо два пъти повече посещенията от конкурентите си, сочи статистиката на независимия сайт за анализ на интернет пространството Similarweb (втората част от графиката). По-интересното е, че за второто място в Пловдив има размествания.

Защо пишем всичко това?

Ежемесечно публикуваме статистиката на Plovdiv24.bg с реални данни, факти и доказателства, не за да се хвалим, а за да предпазим бизнеса от плъзналите из града измамници, които без факти и доказателства лъжат с цел финансово облагодетелстване, че са най-четени в града ни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).