Plovdiv24.bg остава абсолютен лидер, над 140 000 пловдивчани се информират от нас

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:10 / 24.04.2017
5149
Plovdiv24.bg остава най-четената в Пловдив медия, сочат актуалните данни на Gemius - единствената призната в България метрика, която дава реална представа за интернет пазара в родината ни.

Gemius е и единствената метрика, която дава точна и реална цифра на демографския профил на читателите. Според нея, само през настолни компютри, над 66 000 пловдивчани четат Plovdiv24.bg. Процентът на настолните компютри, от всички читатели на сайта ни е под 46%, което означава, че реално над 140 000 пловдивчани се информират от медията ни.

Както можете да видите от неподправената графика, местните ни конкуренти осдтават много назад.

Plovdiv24.bg разчита на редовни читатели, които ежедневно отварят сайта. Присъствието на лоялен и осъзнат трафик, за разлика от изкуствения при конкурентите ни, личи и при останалите показатели. Читателите на Plovdiv24.bg са реализирали най-много импресии и са прекарали най-много средно време в сайта.

Искаме да ви благодарим и ви обещаваме, че и за в бъдеще ще продължим да се противопоставяме на политическите, корпоративни и криминални структури и техните медии, воювайки с истински и актуални новини, за да има Пловдив медия в която се публикуват новини, без те да бъдат диктувани от друго място.

За нас е важно пловдивчани да продължат ежедневно, осъзнато да избират Plovdiv24.bg на устройствата си, за да се информират за случващото с в града и региона.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).