Пловдив отново експлоадира с рок

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 07.09.2015
2088
Пловдив бе в центъра на водовъртежа от събития на 6 септември. Националният празник на Съединението бе допълнен и с апогея на Седмото издание на POLINEROOOCK fest 2015!

"За 37 години на сцената съм преживял много, но Пловдив винаги остава като едно от най-специалните места за мен. Тук винаги има страхотен дух, идвам много мотивиран и с огромен емоционален заряд", така поздрави публиката легендарният глас на "Сигнал" Данчо Караджов. 

И доказа, че годините нямат значение. А, всъщност, имат. Въпрос на качество! 

Публиката на Летния театър имаше безбройни поводи за еуфория през цялата последна вечер на феста. Буквално над 2000 човека станаха на крака, когато пловдивската звезда в детската Евровизия Елеонора Иванова бе поканена от тъмния рицар на рок-енд-рола Звезди, за да съпреживеят заедно на сцената "Черната овца" в неописуем дует. 

Вярната публика не остави нещата до тук и получи още няколко изпълнения от пловдивските участници в международния конкурс. Без съмнение "Аналгин" и Звезди удържаха на заканата си да разбият "Майна таун" в едночасовия си сет.

А, какво да кажем и за представянето на "Ренегат"? Светлинни и пиро ефекти, могъщ глас на Коцето, уникални интерпретации на авторска и вечна музика ... и за капак - за първи път на POLINEROOOCK fest високите технологии си казаха думата. Всичко на сцената и сред публиката бе запечатано от птичия поглед на дрон!

"Ефектен Обрат" /ОЕ/ също не се дадоха и с много усмивки си приеха ролята на "подгряваща" група. Ама подгряха до "червено", да прощават политиците. 

Стартът бе за Dreamskiller, които не отстъпиха на високото ниво на по-именитите си батковци и от ранния следобед допринесоха за това в Летния театър местата да са основен дефицит в неделната вечер.

"Следващата година ще сте хедлайнери", зарече се от микрофона организаторът на POLINEROOOCK fest Владислав Ботев.

И вече погледът е обърнат към 2016 година. POLINEROOOCK fest отново е част от културната програма на Пловдив и осмото издание ще е на 13, 14 и 15 май.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).